Σεμινάρια

Προβολή:

Ηγουμενίτσα 9 Απριλίου 2019 - Σεμινάριο ΑΓΡΟΤΕΣ 2019

Κρήτη 3-6 Απριλίου - ΑΓΡΟΤΕΣ 2019 Χανιά 3/4, Ρέθυμνο 4/4, Ηράκλειο 5/4, Ιεράπετρα 6/4

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α Γ Ρ Ο Τ Ε Σ 2019 - Εργασίες κλεισίματος - Έλεγχος - Φορολογία Εισοδήματος - ΦΠΑ - ΦΜΥ, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ομάδες παραγωγών - Συνεταιρισμοί, Εξόφληση τιμολογίων σε 60 ημέρες

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας διοργανώνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του λογιστών - φοροτεχνικών, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο.

Η Ένωση Φοροτεχνικών - Λογιστών Ν. Λακωνίας με την ευγενική χορηγία των:  Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών-Σπάρτης "ΛΑΚΩΝΙΑ" και ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΑΩΝ ΠΑΚΙΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: "ΑΓΡΟΤΕΣ 2019" με σκοπό την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για όλα τα τελευταία δρώμενα και τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/3 στη Βέροια, το φορολογικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματικών Ημαθίας (Ε.Φ.Ε.Ε.).

Φορολογικό Σεμινάριο Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η ΠΕΦΑ σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος, σας προσκαλει σε ημερίδα την Παρασκευή 1 Μαρτίου

On line σεμινάριο: Φορολογία και ασφαλιστικό των αγροτών

Η Ενωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ημαθίας διοργανώνει Φορολογικό Σεμινάριο

Ο κόμβος διοργανώνει επίκαιρο σεμινάριο για τη φορολογία και το ασφαλιστικό των αγροτών. Όλες οι τελευταίες αλλαγές.

Το σεμινάριο διοργανώνεται την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου, ώρα 17:20.

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Ροδάκινου από Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Ιουνίου. Την δεύτερη μέρα του Διεθνές Συνεδρίου, την Παρασκευή, ένας από τους εισηγητές θα είναι και o Παπαδημητρίου Γιώργος, ειδικός στα αγροτικά θέματα και συγγραφέας, μαζί με τον Νιφορόπουλο Κώστα,  της έκδοσης "Φορολογικός και Λογιστικός Σύμβουλος του Αγρότη". Ο χώρος του συνεδρίου είναι το ξενοδοχείο "Αιγές" με ελεύθερη είσοδο.

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 10:30 πμ στο Μουσείο Μαστίχας, η ΕΜΧ διοργανώνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Μαστιχοπαραγωγούς, ενημερωτική ημερίδα,με θεμα "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΓΡΟΤΩΝ" με εισηγητή τον κο Γιώργο Παπαδημητρίου Λογιστή Φοροτεχνικό, απο την Καρδίτσα εξειδικευμένο στα φορολογικά και ασφαλιστικά των Αγροτών. Πρόθεση μας ειναι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που ταλανίζουν τους Μαστιχοπαραγωγούς,πάνω σε θέματα ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας διοργανώνει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ο Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Γρεβενών (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Γ.) διοργανώνει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ µε θέµα: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ