Αναζήτηση εγγράφων

Σεμινάρια

Προβολή:
Ταξινόμηση:
ΒΕΡΟΙΑ - 2ο Φεστιβάλ Ροδάκινου  15/18 Ιουνίου

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Ροδάκινου από Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Ιουνίου. Την δεύτερη μέρα του Διεθνές Συνεδρίου, την Παρασκευή, ένας από τους εισηγητές θα είναι και o Παπαδημητρίου Γιώργος, ειδικός στα αγροτικά θέματα και συγγραφέας, μαζί με τον Νιφορόπουλο Κώστα,  της έκδοσης "Φορολογικός και Λογιστικός Σύμβουλος του Αγρότη". Ο χώρος του συνεδρίου είναι το ξενοδοχείο "Αιγές" με ελεύθερη είσοδο.

Σάββατο 8/4/17: ΧΙΟΣ - Φορολογικό & Ασφαλιστικό Καθεστώς Αγροτών

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 10:30 πμ στο Μουσείο Μαστίχας, η ΕΜΧ διοργανώνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Μαστιχοπαραγωγούς, ενημερωτική ημερίδα,με θεμα "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΓΡΟΤΩΝ" με εισηγητή τον κο Γιώργο Παπαδημητρίου Λογιστή Φοροτεχνικό, απο την Καρδίτσα εξειδικευμένο στα φορολογικά και ασφαλιστικά των Αγροτών. Πρόθεση μας ειναι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που ταλανίζουν τους Μαστιχοπαραγωγούς,πάνω σε θέματα ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ στις 23 Μαρτίου 2017 στην Καρδίτσα

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας διοργανώνει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

19/03/2017 - Σεμινάριο Φορολογία & Ασφαλιστικό Αγροτών

Ο Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Γρεβενών (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Γ.) διοργανώνει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ µε θέµα: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

14/03/2017 - Σεμινάριο Φορολογίαs Αγροτών

H Ε.Φ.Ε.Ε. ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Επίκαιρο Σεμινάριο: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

Επίκαιρο Σεμινάριο: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

Μυτιλήνη 01 Μαρτίου 2017