Αναζήτηση εγγράφων

"Φορολογικός & Λογιστικός Σύμβουλος του Αγρότη" - Παπαδημητρίου Γιώργος και Νιφορόπουλος Κώστας

By

Θα κυκλοφορήσει, σύντομα [όλο και περιμέναμε να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα] το βιβλίο μας, με θεματολογία του καλύπτει σχεδόν όλα τα αντικείμενα μιας «Αγροτικής Εκμετάλλευσης». Πρωτίστως θέματα Φορολογίας και Λογιστικής των Αγροτών ( Φ.Ε., Φ.Π.Α, Ε.Λ.Π,κ.λπ ), αλλά και θέματα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ( Μητρώο Αγροτών, κ.λ.π ) , ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛ.Γ.Α, το ασφαλιστικό των Αγροτών και των Εργατών Γης, θέματα Συνεταιρισμών, θέματα επιδοτήσεων κ.λπ. Στόχος μας, είναι το βιβλίο να είναι χρήσιμο όχι μόνο στον Λογιστή, αλλά και στο Αγρότη, που ασχολείται συστηματικά, με την επιχείρησή του.
Προσπαθήσαμε, μέσω κυρίως της θεματολογίας να δώσουμε την απαιτούμενη «διαχρονικότητα» στο βιβλίο, έναντι των συχνών αλλαγών της Φορολογίας, ώστε το κόστος της αγοράς (η τιμή του βιβλίου θα είναι 50 ευρώ), να μπορεί να «αποσβεστεί».
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, σε όλη την Ελλάδα, που μας τιμούν με την παρουσία τους στα σεμινάρια, για τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις τους, οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες στην συγγραφή του βιβλίου .
Θα συνεχίζουμε την αρθρογραφία μας και θα συνεχίζουμε να επικαιροποιούμε τις «Σημειώσεις» των Σεμιναρίων, οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες και κατά καιρούς αναρτώνται σε διάφορα site και στο taxheaven, καθώς και το καθιερωμένο ετήσιο φορολογικό ένθετο στην εφημερίδα Agrenda, ώστε να συμβάλουμε στην κάλυψη των τυχόν αναγκών κάθε συναδέλφου, που δεν έχει την δυνατότητα ή δεν βλέπει την σκοπιμότητα ( λόγω των συνεχών αλλαγών της Νομοθεσίας ) αγοράς του βιβλίου.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς του βιβλίου, αλλά και οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας το Ονοματεπώνυμο σας, την ιδιότητά σας και το τηλέφωνό σας.
Ευχαριστούμε.

Ονομα: symvoulos-agroti.jpg
Μέγεθος: 84.96 KB
Θεάσεις: 750 Θεάσεις
Ημερ/νία: 04-11-2017