Αναζήτηση εγγράφων

Φοροτεχνικά

Προβολή:
Ταξινόμηση:
Η επιδότηση νέων αγροτών ως κριτήριο ένταξης στο κανονικό καθεστώς αγροτών

Η επιδότηση νέων αγροτών ως κριτήριο ένταξης στο κανονικό καθεστώς αγροτών

Κριτήρια ένταξης των παραγωγών στο κανονικό καθεστώς των αγροτών

Κριτήρια ένταξης των παραγωγών στο κανονικό καθεστώς των αγροτών. Με το ξεκίνημα του 2018, καλό είναι να φρεσκάρουμε μερικά θέματα Μητρώου, τα οποία θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Συμπληρωματικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος λόγω επιδοτήσεων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΓΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

Πίνακες προσωπικού και εργόσημα: Αλλαγές με καλή πρόθεση και πολλά κενά

18.7.17 Πίνακες προσωπικού και εργόσημα: Αλλαγές με καλή πρόθεση και πολλά κενά

Θα κυκλοφορήσει, σύντομα [όλο και περιμέναμε να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα] το βιβλίο μας, με θεματολογία του καλύπτει σχεδόν όλα τα αντικείμενα μιας «Αγροτικής Εκμετάλλευσης». Πρωτίστως θέματα Φορολογίας και Λογιστικής των Αγροτών ( Φ.Ε., Φ.Π.Α, Ε.Λ.Π,κ.λπ ), αλλά και θέματα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ( Μητρώο Αγροτών, κ.λ.π ) , ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛ.Γ.Α, το ασφαλιστικό των Αγροτών και των Εργατών Γης, θέματα Συνεταιρισμών, θέματα επιδοτήσεων κ.λπ. Στόχος μας, είναι το βιβλίο να είναι χρήσιμο όχι μόνο στον Λογιστή, αλλά και στο Αγρότη, που ασχολείται συστηματικά, με την επιχείρησή του.
Προσπαθήσαμε, μέσω κυρίως της θεματολογίας να δώσουμε την απαιτούμενη «διαχρονικότητα» στο βιβλίο, έναντι των συχνών αλλαγών της Φορολογίας, ώστε το κόστος της αγοράς (η τιμή του βιβλίου θα είναι 50 ευρώ), να μπορεί να «αποσβεστεί».
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, σε όλη την Ελλάδα, που μας τιμούν με την παρουσία τους στα σεμινάρια, για τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις τους, οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες στην συγγραφή του βιβλίου .
Θα συνεχίζουμε την αρθρογραφία μας και θα συνεχίζουμε να επικαιροποιούμε τις «Σημειώσεις» των Σεμιναρίων, οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες και κατά καιρούς αναρτώνται σε διάφορα site και στο taxheaven, καθώς και το καθιερωμένο ετήσιο φορολογικό ένθετο στην εφημερίδα Agrenda, ώστε να συμβάλουμε στην κάλυψη των τυχόν αναγκών κάθε συναδέλφου, που δεν έχει την δυνατότητα ή δεν βλέπει την σκοπιμότητα ( λόγω των συνεχών αλλαγών της Νομοθεσίας ) αγοράς του βιβλίου.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς του βιβλίου, αλλά και οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : symvoulosagroti@gmail.com, σημειώνοντας το Ονοματεπώνυμο σας, την ιδιότητά σας και το τηλέφωνό σας.
Ευχαριστούμε.